Loading...

Fer networking i contactes qualificats

Estem emocionats de presentar-te una oportunitat única per connectar i establir relacions amb professionals del món del màrqueting. Al SIMA, donem una gran importància al networking i a crear una comunitat dinàmica.

Durant el nostre simposi, tindràs l’oportunitat de conèixer experts en màrqueting de diferents sectors. Organitzarem diverses sessions de networking, incloent cafès de xarxa i espais d’intercanvi d’idees. Aquestes activitats et permetran interactuar de manera informal i establir connexions significatives amb altres professionals.

Al SIMA, creiem que el networking no només és important per establir relacions comercials, sinó també per aprendre i créixer professionalment. És per això que organitzarem espais de diàleg que et brindaran l’oportunitat de conèixer les últimes tendències i innovacions del sector, així com d’obtenir consells pràctics per al teu propi creixement professional.

En resum, el SIMA és molt més que un simple simposi de màrqueting. És una plataforma dinàmica i interactiva per connectar, aprendre i inspirar-se. Aprofita les oportunitats de networking que oferim i forma part d’una comunitat global de professionals del màrqueting.

Estem desitjant veure’t a SIMA i crear connexions que duraran tota la vida.