Loading...

Conèixer les últimes tendències

Al SIMA, ens enorgulleix mantenir-te al dia amb les novetats més rellevants i innovadores del sector de marketing i la comunicació.

Durant el simposi, reunim a un important grup de ponents i experts reconeguts dins del món del màrqueting, sempre a l’avantguarda del sector. Gràcies a les ponències del SIMA tindràs l’oportunitat de conèixer i aprendre directament d’aquests professionals influents.

Les sessions de ponències són el nucli del programa, on els tertulians destacats compartiran les seves idees i coneixements sobre les últimes tendències del màrqueting. Abordarem temes com el màrqueting digital, l’experiència del client, l’anàlisi de dades, la intel·ligència artificial i moltes altres temàtiques. Aquestes sessions et proporcionaran una perspectiva única sobre les estratègies i tècniques més actuals que estan impulsant l’èxit de les empreses avui en dia.

A més de les ponències, s’organitzen taules rodones amb experts de diverses àrees del màrqueting. Aquestes sessions de discussió et permetran explorar temes específics amb detall i obtenir perspectives múltiples. Podràs plantejar preguntes, compartir idees i intercanviar experiències amb els altres participants, creant així un ambient de col·laboració i aprenentatge mutu.

També t’oferim l’oportunitat de connectar amb altres participants i compartir coneixements de manera informal durant els descansos i activitats socials. El SIMA és un esdeveniment ideal per establir contactes amb professionals, intercanviar idees i discutir les últimes tendències del màrqueting en un ambient relaxat i enriquidor.

En resum, el SIMA és ideal per mantenir-te al dia sobre les últimes tendències del sector del màrqueting.